Spoorsingel 42-42a, Vlaardingen (010) 434 37 19

Wie zijn wij?


Garagae pelikaan is een universeel garagebedrijf in vlaardingen.met een bestaan van ruim 30 jaar. wij repareren en onderhouden personenauto's en bedrijfswagens tot 3.500 kg van alle merken.
tevens voor de jaarlijkse apk-keuringen, schadeherstel, banden, accu's, airco enz bent u bij garage pelikaan van harte welkom..

Ons Team

Garage pelikaan hecht veel waarde aan een goede relatie met u als klant. met ons ervaren team stellen wij alles in het werk om u de service en kwaliteit te leveren die u van ons mag verwachten. wij hebben de juiste mensen in huis om u op een persoonlijke en vertrouwde manier van dienst te kunnen zijn. zij hebben hart voor uw auto en zijn pas tevreden als alles gesmeerd loopt. ook voor een volledige schade-expertise en reparatie kunt u bij ons terecht. voor u een hele zorg minder.

 

 

 

 

 

    .

 

Werkplaats

uw auto blijft in topconditie door regelmatig vakkundig onderhoud. garage pelikaan beschikt over een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties aan alle automerken. ook in geval van schade bent u bij ons aan het juiste adres.